За НасФирма „ Ауренте“ ООД е официален представител на световноизвестните марки RIVEDIL, GIORGIO GRAESAN & FRIENDS, VALPAINT, VECHRO.

 

В шоурума на фирмата ще откриете най- голямото разнообразие от декоративни бои и мазилки, едноцветни бои, бои за метал, бои и лакове за дърво,покрития за бетон и камък и много специализирани продукти.
 

Богатото разнообразие на интериорни и екстериорни продукти могат да бъдат решение за всяка една частна или обществена сграда.
 

При нас ще получите професионална консултация за избора на цветове и декоративни ефекти отговарящи на Вашите изисквания и предназначението на обекта. Ние си сътрудничим с доказани имена в архитектурата, интериорния дизайн, строителството и довършителните работи и можем да Ви бъдем полезни в цялостното изпълнение и оформление на Вашия дом, офис, хотел.


Ние предлагаме и изпълнение на избраните от Вас декоративни бои и мазилки. Нашите майстори – декоратори са изпълнили множество обекти:сгради с културно и обществено предназначение, хотели, ресторанти, спа центрове, офиси , здравни заведения, детски градини, училища, магазини, частни домове и др.
 

Продуктите ни са сертифицирани съгласно международните и европейски стандарти за качество и екологичност.